0.8 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

Oamenii cu inimă mare au „îmbrăcat” zeci de copii și adulți din raionul Cahul

Duminica trecută, un grup de tineri au chemat cahulenii la un flashmob de binefacere și au colectat haine pentru persoanele străzii și familiile social-vulnerabile din Cahul.

Aceștia au făcut un apel la bunătatea omenească pentru a susține și a ajuta persoanele fără loc permanent de trai și cele care se confruntă cu dificultăți de ordin material în perioada rece a anului.

Cahulenii și-au adus scurtele, puloverele, pantalonii și hainele care nu le mai sunt pe măsură și le-au aranjat pe scaunele din Piața Independenței de unde nevoiașii le puteau lua.

Am organizat această flashmob fiind inspirată de acțiunile colegilor de la Chișinău din cadrul asociației „Suflet pentru suflet”. Împreună cu voluntarii care au participat am colectat hainele aduse de cetățeni, lucru pentru care vreu să le mulțumesc. O parte din haine au fost luate de la locul colectării, după altele persoanele nevoiașe au venit în locul depozitării. Mă bucur foarte mult că ne-a reușit să ajutăm persoanele care au nevoie de susținere și la fel mă bucur că oamenii au dat dovadă de solidaritate și mobilizare la apelul nostru”, ne-a declarat Valeria Tonu, organizatoarea acțiunii de binefacere.

Printre beneficiarii flashmobului au fost persoane aflate la evidența serviciilor sociale, familii cu mulți copii și persoane fără loc permanent de trai din mun.Cahul, satele Găvănoasa și Roșu.

Ultimele știri:
Articole Populare