0.8 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

Oportunitate unică pentru cei care intenționează să deschidă o afacere. ODIM, Camera de Comerț în parteneriat cu USC, organizează un curs de instruire în domeniul antreprenorial

Ești tânăr? Ai o idee de afacere sau vrei să o dezvolți pe cea existentă? Participă la Programul Național de Abilitate Economică a Tinerilor (PNAET) organizat de Camera de Comerț, Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii în parteneriat cu Universitatea de Stat „B.P. Hașdeu” din Cahul.

În cadrul cursului de instruire, participanții vor fi informați cum pot beneficia de credite preferențiale în valoare de până la 300.000 lei, din care 40% reprezintă porțiunea de grant NERAMBURSABIL și vor beneficia de instruire și consultanță GRATUITĂ în domeniul marketing și vânzări, managementul resurselor umane, contabilitate și alte domenii relevante.

Cursul are o durată de 10 zile și începe la data de 19 octombrie. Doritorii de a participa trebuie să expedieze datele personale (nume, prenume, telefon de contact) la adresa: uscinfoline@gmail.com

Programul este destinat tinerilor cu vârsta între 18-35 de ani și are misiunea de a dezvolta abilitățile antreprenoriale ale acestora, de a contribui la lansarea și extinderea afacerilor în domeniul agriculturii, producerii sau prestării de servicii.

Ultimele știri:
Articole Populare