0.5 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

Participă la conferința ,,Vreau să fiu antreprenor” din Cahul

Știai că nu trebuie să ai un salariu de președinte ca să mergi în călătorie? Știai că îți poți crea propria afacere fără ca părinții tăi să aibă una? Știai că ai mai mult potențial în tine decât cel pe care îl folosești?

E timpul să te redescoperi și să îți demonstrezi că TU poți! Vino la ” Vreau să fiu antreprenor” ca să afli cum să alegi drumul tău. Cei mai cool antreprenori ai momentului îți vor arăta cum să faci un business in jurul pasiunii tale.

”Vreau să fiu Antreprenor” este o conferință marca Romanian Business Leaders care va avea loc pe 17 mai la Cahul. Scopul evenimentului este promovarea spiritului antreprenorial în tineri și provocarea acestora să creeze schimbarea în țară. Patru antreprenori îți vor spune cum au parcursul ei drumul de ”a-ți începe la tine în țară propria afacere”.

Angela Bercaru, mentorul conferinței: ”Anul trecut au fost aproximativ 100 de oameni doar la Cahul. Anul acesta ne așteptăm să fie în sală peste 150 de oameni entuziasmați.”

Fii mândru că ai spirit de antreprenor – înscrie-te la conferință AICI și fii creatorul propriului destin! Mai multe detalii despre eveniment găsești pe: www.facebook.com/VreausafiuAntreprenorCahul.

Vino și ia-ți doza de inspirație pe 17 mai, la ora 15.30, sala de festivități a Universității de Stat ”B.P.Hasdeu”

Puterea de acțiune e în mâinile tale!

Ultimele știri:
Articole Populare