0.5 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

Participă la Forumul Tinerilor „Creează-ți viitorul acasă”

Centrul Naţional de Mediu, în parteneriat cu Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova şi Centrul de Resurse şi Drepturile Omului are deosebita onoare să va invite pe  data de 15 mai 2016 la Forumul Tinerilor „Crează-ţi viitorul acasă!”, eveniment care se va desfăşura la Chişinău.

Scopul acestui eveniment constă în antrenarea tinerilor din Republica Moldova în procesul de monitorizare a Acordului de Asociere dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană pe capitolele ce țin de justiție şi drepturile omului, protecţia mediului și securitatea energetică.  Implementarea Acordului de Asociere va oferi oportunități tinerilor să-și creeze viitorul acasă.

În acest context, sunteți invitați de a participa la Forumul Tinerilor „Crează-ţi viitorul acasă!”, care va avea loc în mun. Chişinău, pe data de 15 mai 2016, ora 10:00, în incinta „Summit Events&Conference Center” (str. Tighina 49/3, scara 1).

Pentru a participa la eveniment, tot ce trebuie să faceți e să vă înregistrați, completând următorul formular. (link către formular)

În cazul în care aveți anumite neclarități sau întrebări, nu ezitați să-l contactați pe

Cojocari Daniel,

Consiliul Național al Tineretului din Moldova,

Email – daniel.cojocari@cntm.md,

telefon (+373 68) 534 510.

Ultimele știri:
Articole Populare