4 C
Кахул
miercuri, noiembrie 29, 2023

Participă GRATUIT la tabăra de vară de jocuri intelectuale 2016

În perioada 2 – 9 iulie 2016 (7 nopți), va avea loc Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale, ediția cu nr.10, organizată de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale cu suportul Ambasadei SUA în Republica Moldova.

Parteneri ai evenimentului:
Orhei-Vit S.A.;
Veka;
Editura Cartier.

Locație: urmează să fie stabilită și anunțată în câteva săptămâni.

Cui îi este destinată tabăra: tinerilor cu vârsta cuprinsă între 15 și 20 de ani. Sunt așteptați tinerii care vor să afle mai multe despre jocurile intelectuale, dar și să petreacă o săptămână frumoasă într-un mediu intelectual.

Modalitatea de selectare a participanților: în baza FORMULARELOR completate. Vom analiza formularele primite și vom anunța persoanele acceptate în calitate de participanți o dată la câteva săptămâni. Avem 48 de locuri disponibile. Vom promova diversitatea și vom încerca să formăm un grup de participanți inteligenți, activi, educați și dornici să se dezvolte. Printre criteriile obiective menționăm: distribuția geografică echilibrată, includerea în limita de vârstă, distribuția după gen și participările anterioare; iar în calitate de criteriu subiectiv – aprecierea echipei de organizare a datelor indicate în formular. Vă îndemnăm să încercați!

Ce include tabăra: un program plin cu activități intelectuale, în grup și individuale. Participanții vor lua parte la un număr mare de concursuri, ateliere, vor putea să-și petreacă serile încercându-și forțele la diverse jocuri de societate sau urmărind filme din lista propusă. Doar câteva exemple dintre jocurile pe care le vor încerca participanții: Ce? Unde? Când?, Brain Ring, Trivia Quiz, Match, Banalități, Treasure Hunting, etc. Pe parcursul taberei, participanții vor putea câștiga premii sub formă de cărți, jocuri de societate și nu numai.

Taxa de participare: Participarea la tabără este gratuită datorită grantului oferit de Ambasada SUA în Republica Moldova și a susținerii din partea partenerilor noștri. Vom asigura toate cele necesare pe parcursul taberei: transportul Chișinău – Tabără – Chișinău (cei din alte localități vor putea lua autobuzul din Chișinău sau să meargă direct la tabără), cazarea, alimentația completă, asistență medicală și participarea la toate activitățile.

FORMULAR
(Activ în perioada 2-31 mai. Selecția va fi încheiată la 15 iunie).

TabaraJI2016

Ultimele știri:
Articole Populare