0.7 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

Pe 21 martie, plătim cu poezii. Lista localurilor din Cahul unde vei putea achita ceaiul și cafeaua cu versuri

Pe 21 martie, de Ziua Internațională a Poeziei, Julius Meinl îndeamnă pe toți să-și redescopere creativitatea la o ceașcă de cafea sau ceai în cadrul campaniei-manifest „Plătește cu Poezie”.

Cu acest prilej, și în acest an doritorii sunt invitați să transforme versurile în monedă de schimb pentru o zi și să „Plătim cu poezie” în cele 28 de locații partenere Julius Meinl, selectate din Chișinău, Bălți, Ungheni, Cahul, Cimișlia și s. Purcari (r-nul. Ștefan Vodă).

Locațiile din Cahul partenere JuliusMeinl:

  • Escobar – str. B.P. Hasdeu 3;
  • Basillik – str. Prospectul Republicii 15/16.

Urmăriţi conversaţiile pe reţelele sociale prin hashtagg-urile: #PlatesteCuPoezie #PayWithAPoem #JuliusMeinlMoldova #PoetryForChange

Ediția 2018, fiind una anivesară, are misiunea de a aduce poezia mai aproape de inimile cititorilor prin muzică, deoarece POEZIA ESTE SUFLETUL MUZICII! Cu aceasta ocazie, celebrul cântăreț britanic JP Cooper, ambasadorul Global al campaniei, se alătură mișcării prin crearea unui cântec nou, versurile caruia urmeaza sa fie scrise de participantii campaniei.

Versurile scrise in cadrul campaniei trebuie sa fie incarcate online, pe site-ul oficial al companiei meinlcoffee.com.

Ziua Mondială a poeziei este celebrată pe data de 21 martie și este inclusă în patrimoniul UNESCO încă din anul 1999. Această zi este recunoscută de poeți și scriitori ca un eveniment remarcabil prin contribuția enormă la îmbogățirea literaturii și culturii universale.

Ultimele știri:
Articole Populare