0.8 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

Pentru că veșnicia s-a născut la sat…

Cândva timpul trecea altfel… acum însă se grăbește undeva… suntem invadați de griji și dependenți de tehnologii, am uitat de ființa noastră, am uitat de spiritualitate, de armonia dintre om și natură, ne-am pierdut undeva pe facebook, printre prietenii virtuale, printre like-uri și nimicuri care ne răpesc din timp… Suntem prinși în industrializare și progres și încet, încet ne uităm originile.

În acele clipe, când aerul din oraș te intoxică, când te simți închis într-o celulă din beton, liniștea de care ai nevoie o poți regăsi doar la sat. Liniștea satului te îmbrățișează și te face să uiți de zilele de fier și praf din oraș. Mirosul naturii, atât de pur te îmbată  de speranță și credință. Melodia duioasă a satului e cel mai eficient remediu împotriva stresului provocat de oraș. Întorcându-te în sat, parcă te-ai întoarce în anii din copilărie, în cele mai pure și neprihănite clipe din viața ta.

Ce-ar fi dacă vara asta ai reuși să ieși din rutina orașului și să pătrunzi într-o lume pecetluită de semnul eternității… Ce-ar fi să simți cum roua îți cade pe umeri dimineața, să privești cerul și să știi că lumea-ți aparține, să inspiri și să simți toată libertatea tinereții, iar spicele de grâu să-ți fie căpătâi? Ce-ar fi să simți pulsul sevei în venele tale și să trăiești clipa la maxim?

Nu lăsa verbele la condițional-optativ, trăiește-ți visurie acum, înscrie-te la Hora Quest și bucură-te de cea mai tare experiență a vieții tale.

În perioada 15 mai-15 septembrie îți poți trăi vacanța așa cum nu ai mai făcut-o, descoperind satele Republicii Moldova, cunoscând oameni deosebiți și dobândind abilități care-ți vor folosi în viitor.

Evadează din închisoarea orașului, cunoaște-ți originile, simte liniștea și a gustă o bucată din veșnicie… pentru că veșnicia s-a născut la sat…

Completează formularul AICI!

Ultimele știri:
Articole Populare