0.8 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

Piața Horelor va prinde viață

Cel puțin asta își propune Primăria municipiului Cahul care a lansat un proiect cu misiunea de a sublinia importanța culturală a acestui loc.

Proiectul „Revitalizarea Pieței Horelor, obiectiv turistic și de promovare a tradițiilor în zona de Sud a țării” presupune reparația scenei și desfășurarea unor acțiuni și evenimente care vor valorifica acest spațiu important, cu suportul financiar al Solidarity Fund Polonia în Moldova.

În acest sens, Primăria solicită opinia cahulenilor cu privire la caracterul acțiunilor și evenimentelor culturale ce urmează a fi organizate și îndeamnă cetățenii să se împartă cu ideile frumoase.

Propunerile pot fi expediate pe: primariacahul@gmail.com, la nr. de telefon: 079945972 sau în anticamera Primăriei municipiului Cahul până la 22 iulie 2017.

Cele mai bune propuneri vor fi votate tot de către cahuleni prin intermediul unui sondaj online sau prin amenajarea unei cabine de vot în Piața Horelor.

Proiectul prevede un buget de aproximativ 865 000 mii lei, dintre care aproximativ 37500 lei sunt prevăzuți pentru materializarea ideilor.

Ultimele știri:
Articole Populare