0.6 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

PROTECȚIA DATELOR
Stimați utilizatori, atunci când d-voastră citiți paginile www.dincahul.md sau apelați la serviciile noastre, totodată ne transmiteți datele personale. O parte din aceste date (adresa IP, tip browser) intră în posesia noastră automat, iar o altă parte a datelor doar cu acordul d-voastră, prin completarea unor formulare conform exercițiului paginilor web. Datele d-voastră personale vor fi administrate de prestatorii portalului conform legii și în mod etic, conform regulilor internaționale scrise și nescrise ale normelor de protecție a datelor. Ne străduim să vă informăm de administrarea datelor d-voastră, nu numai în general, dar și în legătură cu serviciile prestate de noi. Dorim să vă facem cunoscute principiile noastre ca să puteți alege varianta optimă pentru administrarea datelor d-voastră.

DIRECTIVE DE PROTECȚIE A DATELOR
Site-ul www.dincahul.md are în vedere protecția datelor utilizatorilor la fiecare operațiune de utilizare, transmitere, mod de păstrare a datelor. Nu cedăm datele din care se poate reconstrui autentic identitatea către persoane neîndreptățite, fără acordul utilizatorului. Păstrăm datele utilizatorilor și luăm toate măsurile necesare pentru securitatea datelor din punct de vedere redacțional, marketing și tehnic. Datele utilizatorilor nu sunt în pericol în cazul vizitării paginilor. Vizitatorii, utilizatorii serviciilor pun datele la dispoziția noastră de bună voie. De asemenea, vizitatorii trebuie să respecte condițiile de utilizare. Pentru întrebările în legătură cu administrarea datelor, opiniilor, contactați-ne cu încredere la adresa info@dincahul.md.

CUNOȘTINȚE TEHNICE NECESARE
Ștergerea datelor publice de către utilizator din paginile Internet nu este similară cu nimicirea fizică a datelor. Datele sunt păstrate în toate cazurile.