0.7 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

Președintele Igor Dodon la Cahul. Ce locuri a vizitat

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, la data de 27 iulie curent, a efectuat o vizită de lucru în raionul Cahul unde a vizitat mai multe locuri.

Prima întrevedere a fost cu activul raionului, unde au fost discutate problemele cu care se confruntă cetățenii raionului. Printre subiectele de bază au fost evidențiate problemele din sfera socială, sistemul sănătății, criminalitatea, sistemul educațional, dar și situația economică a raionului.

Foto: Facebook/Igor Dodon

Igor Dodon a subliniat că toate întrebările abordate sunt luate la control, pentru a identifica soluții pe fiecare din ele.

Următoarea vizită a fost la Portul Internaţional Liber Giurgiuleşti de pe Dunăre. Președintele avut o întrevedere cu Thomas Moser, director general al Companiei Danube Logistic, care este investitorul şi operatorul portului Giurgiuleşti.

Foto: Facebook/Igor Dodon

Consider că guvernarea ar trebui să depună maximum de eforturi pentru relansarea şi dezvoltarea acestui obiect de importanţă majoră pentru ţara noastră”, a menționat Igor Dodon.

După aceea a urmat o vizită la întreprinderea de textile „Tricon”, care este lider în producerea şi vînzarea articolelor de confecţii şi tricotaj pentru doamnele din Moldova și care este cartea de vizită a municipiului. În cadrul discuțiilor s-a abordat posibilitatea creșterii nivelului de competitivitate a produselor și a capacității de export a acestora la întreprindere. Președintele a dat asigurări că va susține această întreprindere pe viitor.

Foto: Facebook/Igor Dodon

O altă vizită a fost la biserica Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din satul Slobozia Mare, raionul Cahul, după care, la Cahul, a urmat o întîlnire cu Chiriarhul Episcopiei de Cahul și Comrat, PS Anatolie. Împreună au vizitat șantierul de construcție a viitoarei Eparhii de Cahul și Comrat.

Foto: Facebook/Igor Dodon

Igor Dodon, deasemnea, avut o întrevedere și cu activul organizației teritoriale a PSRM.

Ultimele știri:
Articole Populare