0.7 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

Punctele de trecere Giurgiulești-Galați și Giurgiulești-Reni activează la capacitate maximă. Vezi care este timpul maxim de așteptare

Sezonul călătoriilor este în toi și numărul mare de persoane care traversează frontiera de stat crează cozi la punctele de trecere.

Potrivit conducerii punctului de trecere Giurgiulești-Galați, timpul de așteptare pe sensul de ieșire din țară, cât și pe cel de intrare, nu depășește 30 de minute pentru autoturisme şi autocare. Totodată, punctul de trecere are în dotare echipamentele speciale care permite de a interveni operativ la degajarea circulației.La sfârșitul săptămânii trecute șeful adjunct al Poliției de Frontieră, Veaceslav Garștea a vizitat punctele de trecere Giurgiulești-Reni și Giurgiulești-Galați și a reamintit polițiștilor de frontieră importanța comunicării cu persoanele aflate în fluxul de călători. „Simplificați la maximum activitatea de control al trecerii frontierei de stat și la orice schimbare de situație să informați călătorii. Prezentați în relația cu aceștia un comportament integru și manierat”.O problemă pusă în discuție în cadrul vizitei a fost drumul distrus care leagă localitatea de punctul de trecere Giurgiulești-Reni. Drumul este acoperit de gropi, iar acest fapt îngreunează deplasarea atât a autoturismelor, cât și a vehiculelor de mare tonaj. În acest sens, domnul Ion Groza, Președintele Raionului Cahul a dat asigurări că va rezolva problema, se menționează într-un comunicat emis de Poliția de Frontieră.

Ultimele știri:
Articole Populare