0.5 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

Școala de cinematografie „Omul de lângă tine”: Învață să creezi, să montezi și să regizezi un film

Petrece cinci zile de vară împreună cu CNTM și învață să creezi, să montezi și să regizezi un film. În perioada 10 – 28 mai, tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 și 22 de ani, au posibilitatea să se înscrie la școala de cinematografie „Omul de lângă tine”, proiect care are ca scop facilitarea dialogului intercultural și sporirea toleranței în comunicarea interetnică.

Tinerii, în cadrul acesteia, vor beneficia de cursuri de managementul producției, fotografie, regie, imagine, actorie, distribuție și fundraising, scenografie. Ulterior, se vor crea blocuri de creație, fiecare realizând minim 10 spoturi sociale. Astfel, prin intermediul acestora, CNTM dorește să mărească gradul de toleranță în rândul tinerilor, și nu doar. La finalul școlii de vară va avea loc proiecția filmelor realizate, succedată de dezbateri, feedback și interpretări.

Urmează a fi selectați 45 de tineri din 8 regiuni ale țării (Edineț, Bălți, Soroca, Ungheni, Cimișlia, Cahul, UTA Găgăuzia, Chișinău).

Data-limită de înscriere este 28 mai.

Formularul de participare poate fi completat online.

Proiectul „Omul de lângă tine” este implementat de Consiliul Național al Tineretului din Moldova şi susţinut financiar de Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC).

Pentru mai multe detalii sau neclarități nu ezitați să o contactați pe

Rodica Ciobanu,

Coordonator Comunicare,

Consiliul Național al Tineretului din Moldova,

Telefon. 069588273,

Email rodica.ciobanu@cntm.md.

Ultimele știri:
Articole Populare