4 C
Кахул
miercuri, noiembrie 29, 2023

Sportivii clubului ,,Dinamic’’, felicitați de Primarul orașului Cahul, Nicolae Dandiș, pentru rezultatele obținute la Campionatul Internațional de Taekwondo din Polonia

În perioada 19-20 noiembrie 2016, 22 de sportivi din selecționata Moldovei au participat la Campionatul Internațional de Taekwondo din orașul Opole, Polonia, potrivit Serviciului de Comunicare și Relații cu Presa al Primăriei orașului Cahul.

Din orașul Cahul au participat 8 sportivi ai clubului ,,Dinamic’’, unde au obținut rezultate remarcabile, clasîndu-se pe următoarele locuri:
Locul I – Dunas Florin, Marin Cristian;
Locul II – Boghean Nicolae, Dunas Emanuel.

Sportivul Marin Cristian a mai participat la 5 probe, dintre care la o probă s-a clasat pe locul III, iar restul probelor a ieșit învingător pe locul I. Sportivul Boghean Nicolae de asemenea a mai luat locul III la o altă probă.

Aceste rezultate au fost posibile atât datorită cantonamentului şi antrenamentelor care au fost desfăşurate în cadrul clubului, cât și a pasiunii, muncii și dedicației sportivilor pentru acest sport.

Primarul orașului Cahul, Nicolae Dandiș, a felicitat tinerii sportivi pentru rezultatul obținut și îi susține în competițiile viitoare.

Ultimele știri:
Articole Populare