4 C
Кахул
miercuri, noiembrie 29, 2023

suntcreativ.md – o nouă platformă pentru promovarea tinerelor talente

Când ai o idee, gândul creației te urmărește până la înfăptuire. Dornică de realizări, echipa DIARTS anunță lansarea site-ului suntcreativ.md .

Echipa DIARTS se numără printre câștigătoarele celei de-a treia ediții a hackathon-ului – „Puterea a cincea” cu genericul „Cum faci bani din Internet”, desfăşurat în perioada 14-16 iulie, 2017 la Chişinău. Formată din patru membri, care au diferite domenii de specialitate, echipa a reușit să  convingă  juriul, în decursul celor trei zile de hackathon, că proiectul lor merită implementat. Scopul proiectului este să ofere tinerelor talente o platformă de promovare online a lucrărilor de artă.

Acest site lansează o provocare pentru toți tinerii să-și descopere talentele, să-și investească timpul în dezvoltarea creativității și să-și urmeze visul. Cei care doresc să-şi promoveze articolele de artă cu scopul de a le vinde, se pot înregistra pe site-ul suntcreativ.md, urmând ulterior indicaţiile administrative.

Totodată, site-ul va pune la dispoziție o platformă de crowdfunding unde tinerii voluntari își vor descrie ideile de proiecte socio-culturale, încurajând oamenii să doneze pentru realizarea proiectului prezentat.

Autor: Mariana Movilă

Ultimele știri:
Articole Populare