4 C
Кахул
miercuri, noiembrie 29, 2023

Sute de tineri vin să sărbătorească Ziua Internațională a Tineretului 2018 la Cahul

Cahul – Capitala Tinerilor 2018 va găzdui timp de o zi sute de tineri din toate colțurile Republicii Moldova. Oaspeții sunt așteptați la ZIT2018 (Ziua Internațională a Tineretului 2018).

Organizatorii au planificat un program special de activități pentru toate gusturile și interesele.  Festivalul va fi repartizat pe zone tematice în care oaspeții vor putea petrece timpul frumos și util.

Pe lângă agenda stabilită și programul cultural participanții la ZIT2018 vor avea posibilitatea să petreacă timpul în zone specifice. Spre exemplu în zona sport, participanții vor putea juca șah sau tenis de masă, în zonele târgului și expoziții vor avea loc ateliere de creație, masterclass-uri și instruiri. Totodată, vor fi prezenți și meșteri populari care își vor prezenta creațiile” ne-a spus Natalia Babara, Coordonator „Cahul-Capitala Tineretului 2018″, A.O Perspectiva.Pe scenă vor evolua Moldovan National Youth Orchestra, Catharsis, Alex Calancea Band și alte formații muzicale.

De asemenea, vor avea loc demonstrații ale cluburilor de Taekwon-do și se va incinge renumita Hora ca la sud.

Cu începere de la ora 22:00, tinerii și toți oaspeții sunt așteptați să se distreze sub ritmurile muzicii de noapte, iar la ora 23:30 va avea loc o proiecție de film care va închide evenimentul.

Fie ca ești de la nord, sud, vest sau est, pe 12 August te așteptăm la Cahul pentru a sărbători ziua ta, tinere! Nu uita să-ți pregătești rucsacul.Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici: https://www.facebook.com/events/255235041934308/

Publicată de Capitala Națională a Tineretului pe Luni, 30 Iulie 2018

Evenimentul va avea loc la data de 12 august, în Parcul Central „Grigore Vieru” din Cahul cu începere de la ora 16:00.

Ultimele știri:
Articole Populare