4 C
Кахул
miercuri, noiembrie 29, 2023

Un aparat de zbor, un pistol și cărtușe descoperite de forțele de ordine la Cahul

La 28 iulie curent, polițiștii de frontieră ai Direcției regionale SUD și ofițerii CNA, sub coordonarea Procuraturii Anticoruție au efectuat percheziții la domiciliile și gospodăriile a patru persoane cu vârste cuprinse între 25 și 50 de ani, care ar figura într-o cauză penală pornită pe contrabandă cu țigări.

Foto: border.gov.md

Astfel, la o stână de oi din sat. Moscovei, r-nul Cahul, camuflat într-un depozit improvizat, s-a depistat un aparat de zbor de mici dimensiuni, asemănător cu motodeltaplanul. Concomitent, într-un apartament din orașul Cahul, au fost găsite un pistol traumatic și 15 cărtușe de vânătoare, care erau păstrate necorespunzător, fiind încălcată legea cu privire la regimul armelor și al munițiilor cu destinație civilă.

Toate bunurile descoperite au fost ridicate și depozitate la sediul Sectorului Poliției de Frontieră ”Cahul”, până la finalizarea cercetărilor și luarea măsurilor legale ce se impun.

Acțiunile au fost desfășurate în contextul prevenirii și combaterii criminalității transfrontaliere în regiunea de sud a țării.

Ultimele știri:
Articole Populare