4 C
Кахул
miercuri, noiembrie 29, 2023

Un bărbat aflat în căutare a fost găsit de poliție îngropat în propria ogradă

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din satul Pelinei, raionul Cahul, a fost dat în căutare de mama sa încă la mijlocul lunii trecute. Femeia s-a adresat la poliție, precum că, la 11 martie, fiul său ar fi plecat într-o direcție necunoscută în noapte, în jurul orei 01:00, și nu s-a mai întors acasă.

Ulterior, urmare a măsurilor speciale de investigații și a acțiunilor de urmărire penală, poliția a găsit corpul neînsuflețit al bărbatului îngropat în grădina gospodăriei, cu semne de moarte violentă.

Potrivit anchetei, oamenii legii au stability că în noaptea de 10 spre 11 martie, la domiciliul victimei din satul Pelinei, raionul Cahul, în urma unui conflict iscat între el şi fratele său de 47 ani, ultimul i-a aplicat o lovitură cu un cuţit de bucătărie în regiunea gâtului.

Din cauza, leziunilor corporale primite, bărbatul a decedat. Ulterior, fratele său a îngropat cadavrul în gradina gospodăriei.

Angajații Inspectoratului de Poliție Cahul au reținut suspectul pentru 72 de ore. Acesta și-a recunoscut vina, fiind pornită o cauză penală pentru omor intenționat. Acum, el riscă până la 20 ani sau detenție pe viață.

Ultimele știri:
Articole Populare