0.7 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

Un bărbat din localitatea Crihana Veche a suferit arsuri grave în urma exploziei unei butelii de gaz. Salvatorii recomandă oamenilor să fie prudenți

Un bărbat de 40 de ani a suferit arsuri multiple, având nevoie de ajutor medical de urgență, în urma unei deflagrații produse de la o butelie de gaz aflată în interiorul casei sale. Incidentul s-a produs în amiaza zilei de ieri în localitatea Crihana Veche din raionul Cahul.

Salvatorii au fost alertați despre acest caz în jurul orei 13:00. Ajuns la fața locului, echipajul de intervenție a constatat că explozia a deteriorat gemurile, pereții și tavanul locuinței, iar victima a suferit arsuri pe suprafața mâinilor și feței.

Potrivit Serviciului Situațiilor Excepționale, primele cercetării arată că deflagrația s-a produs după ce bărbatul a încercat să dezghețe o butelie de tip propan-butan.

Salvatorii atenționează repetat oamenii să manifeste maximă atenție la utilizarea surselor alimentate cu gaze naturale și să respecte regulile antiincendiare pentru a evita producerea unor situații neplăcute sau chiar tragedii.

Imagine simbol: totalmedia.md

Ultimele știri:
Articole Populare