0.7 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

Un copil de 3 ani a murit după ce a căzut într-o fântână

Un copil în vârstă de 3 ani a murit după ce a căzut într-o fântână descoperită. Cazul tragic a avut loc ieri, 13 august, în jurul orei 20:00 în localitatea Larga Nouă, raionul Cahul.

Conform informațiilor preliminare micuțul se juca în curte prin preajma unei fântâni descoperite. La un moment dat acesta nu a mai fost observat, iar apropiații și-au dat seama că minorul a căzut în fântâna de 10 metri adâncime, se menționează într-un comunicat de presă al Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI.

La fața locului au fost alertat serviciul de urgență care a constatat decesul copilului. Toate circumstanțele acestui caz urmează a fi investigate de organele de drept.

Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI atenționează oamenii  care în grijă minori să-i supravegheze cu strictețe și să nu le permită jocul în locuri periculoase. Mai mult, salvatorii îndemnă persoanele care au în curți bazine și fântâni să le acopere neapărat, pentru a evita tragediile cu implicarea minorilor.

Ultimele știri:
Articole Populare