0.7 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

Un microbus de pe ruta Cahul-Chișinău s-a răsturnat. Patru persoane au ajuns la spital

Un microbuz care circula pe ruta Cahul – Chișinău a derapat de pe traseu și s-a răsturnat în apropierea localității Cneazevca. În consecință patru persoane au primit diferite leziuni corporale și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit datelor preliminare șoferul microbusului nu a ținut cont de condițiile meteorologice, a pierdut controlul volanului, iar microbuzul a derapat de pe traseu și s-a răsturnat.

Pe rețelele de socializare au apărut fotografii și comentarii chiar din partea persoanelor care se aflau în microbus.

Eu tot am fost in acea rutiera, am chemat salvarea, a fost mai multă panică și eu am shok, toți strigau, dar nimic nu faceau. Șoferul a spart geamul și a ajutat pasagerii să iasă” scrie Irina Moroianu.

Kristy Zagorodnii a postat câteva fotografii de la fața locului și a scris: „Numai bunul Dumnezeu știe, mama mea a fost acolo și m-a sunat speriată și mi-a povestit și mi-a trimis și foto. A fost lume care nu avea nici telefon și de aceasta am pus postare ca să vada rudele celor care s-au pornit dimineața la Chișinau”.

Ofițerul de presă al IP Hâncești a declarat pentru deschide.md că microbuzul avea la bord 19 pasageri, iar accidentul a avut loc pe segmentul de drum dintre localitățile Sărata Galbenă și Cneazevca.

Microbuzul a derapat de pe traseu, s-a izbit într-un copac și s-a răsturnat într-un șanț. La fața locului a intervenit poliția și o ambulanță. Patru persoane, trei bărbați și o femeie, au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportați la Spitalul Raional Hâncești. Ceilalți pasageri s-au ales cu o sperietură zdravănă, dar au fost preluați de un alt microbus și transportați la destinație”, a precizat Vicol.

Potrivit datelor Inspectoratului Național de Patrulare, în ultimele 24 de ore, pe traseele naționale au vut loc patru accidente rutiere, soldate cu 4 persoane traumatizate, iar altele trei au fost înregistrate dis-de-dimineață în capitală.

Ultimele știri:
Articole Populare