0.7 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

Un nou centru privat de sănătate modern la Cahul

Un nou centru privat de sănătate modern ,,Cosgalmed” a fost inaugurat la Cahul pe data de 23 aprilie, care oferă servicii de diagnosticare, tratament și profilaxie a maladiilor, de reabilitare în cabinetele de fizioterapie cu posibilitatea de a se afla în staționarul de zi.

Centrul medical “Cosgalmed” este dotat cu aparataj medical modern și multifuncțional în domeniul diagnosticării. Acest centru  medical este specializat pe domeniul investigațiilor clinice de laborator și ultrasonografice a tuturor organelor și sistemelor oferite populației, consultații medicale  și ecocardiografie.

De asemeni, pacienților li se oferă posibilitatea de reabilitare în cadrul cabinetelor de fizioproceduri.  Serviciile medicale de laborator clinico – diagnostice, inclusiv biochimie și imunologie includ investigațiile clinice a hepatitelor virale, marcheri autoimuni, teste imunologice, marcheri tumorali și infecțioși. În stationarul de zi, puteți trece un curs complet de tratament prescris de medic. Aceasta include injecții intravenoase,  intramusculare și perfuzii.

În cadrul centrului activează medici de cea mai înaltă calificare, cu o bogată experiență practică, care sunt disponibili să aleagă cea mai efectivă metodă de tratament, dar și să asculte problemele pacienților.
În discuție cu directorul Centrului, Domnul Alexei Negru, ne-a accentuat faptul că deschiderea centrului  va contribui la îmbunătățirea serviciilor medicale în orașul Cahul.

Centrul Medical “Cosgalmed” se află pe adresa str. M. Frunze 62 în clădirea fostei tipografii. Pentru informații suplimentare puteți apela la telefonul: 060669112.

FBR_9363 copy

Ultimele știri:
Articole Populare