0.5 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

Vicepreședintele raionului Cahul și alte oficialități, membri ai Partidului Liberal, părăsesc formațiunea

Anunțul a fost făcut de vicepreședintele raionului Cahul, Vlad Cășuneanu, pe profilul său de pe rețeaua de socializare „facebook.com” la 18 martie curent.

Oficialul a declarat că este conștient de urmările acestei decizii, fiind pregătit de eventuale critici și blamări din partea conducerii Partidului Liberal.

Vlad Cășuneanu a mai adăugat că se va implica în alt proiect și anume la grupul de inițiativă pentru înfiiințarea partidului de dreapta – Partidul Unității Naționale, care va promova valorile și tradițiile neamului românesc.

De asemenea fostul liberal a menționat că această decizie a fost luată cu ceva timp în urmă: „Această decizie nu se incadrează în categoria tradărilor deoarece am întrerupt activitatea în partid din 10 octombrie 2016, fiind în dezacord cu mai multe acțiuni care au adus la rezultate dezastruase în care azi se află PL”.

Potrivit vicepreședintelui Raionului Cahul, până la momentul de față, formațiunea a fost părăsită de un consilier orășenesc, trei consilieri raionali și de către activiștii din localitățile Brânza, Tătărăști, Colibași, Gavănoasa și Lebedenco.

Reacția nu a fost mult așteptată, astfel, Directorul general al Agenției de Stat pentru Proprietate Intelectuală, Octavian Apostol, membru al PL i-a adresat un comentariu: „Nu înțeleg un lucru, ați plecat acum sau când înainte de campanie mi-ați dat cheia și ștampila de la partid și ați spus că plecați și nu vă implicați în campanie? Sau ați plecat atunci când noi strângeam semnături, iar Dvs vă odihneați la mare?! De câte ori poți pleca?”.

Puteți vedea mesajul integral pe: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1423885414350738&id=100001878806984

Ultimele știri:
Articole Populare