4 C
Кахул
miercuri, noiembrie 29, 2023

(video) PREMIERĂ! De Ziua Copilului Stela Botez în dar cu noul cântec și videoclip ”Pupăza din tei”.

De Ziua Copilului, interpreta de muzică populară Stela Botez, a adus în dar micuților, dar și adulților care păstrează sufletul copilăresc, cântecul ”Pupăza din tei”.

Stela Botez a filmat un videoclip la melodia respectivă în colaborare cu Teatrul Republican ”B.P.Hasdeu” din Cahul, întrucât, în repertoriul teatrului, secvența ”Pupăza din tei” este o scenă din spectacolul ”Cu jăratecul pe buze” în regia lui Gheorghe Mîndru. Filmările au avut loc pe scena Teatrului cahulean. Jocul extraordinar al actorilor talentați a dat viață cântecului, astfel încât fiecare dintre noi își amintește cu drag de sfătosul bunic din Humulești, Ion Creangă, producătorul video fiind Dinu Bubulici.

Versurile au fost scrise de Ion Vicol care descriu aventura lui Nică din ”Amintiri din copilărie” de Ion Creangă. Melodia cântecului este populară. ”Pupăza din tei” este interpretat voce-cobză și face parte din proiectul Fata cu cobza.

Stela Botez, a crescut cu poveștile lui Ion Creangă. Citea ”Amintiri din copilărie” aproape în fiecare vacanță de vară. Astăzi își amintește cu drag de copilăria sa și purtând copilul în suflet până în prezent, interpreta cântă și pentru copii.

Ultimele știri:
Articole Populare