6 C
Кахул
miercuri, noiembrie 29, 2023

(Video) Un cahulean de 23 de ani, reținut la Chișinău, după ce a atacat cu cuțitul un taximetrist și i-a răpit automobilul. Tânărul riscă ani grei de închisoare

Un tânăr de 23 de ani, originar din orașul Cahul, a fost reținut la Chișinău de către a polițiști și mascații de la BPDS „Fulger”, după ce a atacat un taximetrist.

Totul s-a întâmplat în seara zilei de 10 decembrie curent, pe strada Burebista din sectorul Botanica al capitalei, în timp ce taximetristul staţiona.

Agresorul a urcat în mașină şi i-a solicitat șoferului sa-l ducă pe o adresă din Chişinău. Ulterior, pasagerul a scos un cuţit şi i-a aplicat o lovitură în regiunea gâtului, provocându-i o plagă. Victima a fost scoasă cu forţa din automobil, iar atacatorul a urcat la volan şi s-a deplasat într-o direcţie necunoscută.

Imediat după incident, taximetristul a alertat oamenii legii, comunicânu-le despre cele întâmplate și solicitând ajutor.

Automobilul a fost depistat nu departe de locul unde s-a produs atacul, iar în scurt timp, oamenii legii au pus mâina și pe suspect.

În cadrul percheziţiilor desfăşurate la domiciliul temporar al tânărului, poliţiştii au găsit hainele cu urme de sânge şi cuţitul cu care ar fi atacat taximetristul. Fiind audiat, tânărul şi-a recunoscut vinovăţia, spunând că regretă fapta sa.

Acesta este cercetat penal pentru tâlhărie, iar dacă vinovăția îi va fi dovedită, el riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 8 ani până la 10 ani.

 

Ultimele știri:
Articole Populare