0.6 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

„Vreau să fiu antreprenor” revine la Cahul

Discuții, idei de faceri, oportunități, sfaturi despre cum să faci sau să nu faci un business. Luni, 6 noiembrie 2017, la Cahul va avea loc cea de-a treia conferință „Vreau să fiu antreprenor” în cadrul căreia vei sta față în față cu antreprenorii care vor deschide parantezele și vor aduce lumină peste subiectele care îți trezesc semne de întrebare.

De la ora 13:00 ești așteptat în sala Orange din incinta Universității de Stat „B.P. Hașdeu” din Cahul, unde va avea loc un workshop despre Business Model Canvas (modelul de business Canvas). Acolo vei fi ghidat/ă să identifici idei de afacere și să vizualizezi tablou integral viitoarei tale afaceri.

Ulterior, în sala festivă a Universității de Stat „B.P. Hașdeu”, la ora 15:30 se va desfășura conferința unde doi antreprenori experimentați, din România și din Moldova, vor relata povestea lor de succes și vor demonstra că decizia de a deveni antreprenor este una dintre cele mai importante și mai placute din viață.

Vreau să fiu Antreprenor a fost creat în anul 2013 și este un proiect al Fundaței Romanian Business Leaders, o comunitate de peste 350 de antreprenori și executivi români.

Scopul conferințelor este acela de a crește percepția valorii antreprenoriatului în rândul elevilor și studenților.

Pentru a fi informat despre actualizările ulterioare, participă la evenimentul creat pe facebook.com:

https://www.facebook.com/events/1464988400277392/?ti=cl&__mref=mb

 

 

Ultimele știri:
Articole Populare