4 C
Кахул
miercuri, noiembrie 29, 2023

dincahul.md – un nou portal informativ pentru locuitorii orașului Cahul

Stimați prieteni!

Astăzi lansăm un nou portal informativ în orașul Cahul!

Tineri energici, dornici de a fi informați și a informa, își propun să colecteze știri din diverse domenii, anunțuri, evenimente, oportunități și multe alte lucruri interesante care ar aduce un plus de cunoștințe oricărui utilizator.

Ideea portalului informativ ”dincahul.md” a apărut din simpla necesitate de informare, de prezentare a noutăților echidistant, liber, curajos și fără emoții, atât locuitorilor raionului Cahul, cât și pentru orice cititor căruia îi putem prezenta interes.

Pe www.dincahul.md vei putea găsi surse de informare privind evoluţiile politice, economice, sociale, culturale, educaționale și sport din raionul Cahul, evenimente, interviuri, opinii, actualizări, inițiative.

O mare importanță vom acorda tinerilor orașului, prezentând diverse oportunități de dezvoltare, stagii de practică, proiecte, voluntariat etc. La fel, acest portal va putea fi utilizat ca sursă de găsire a unui loc de muncă pentru cei ce sunt în căutare.

Adăugarea oricărui articol este GRATIS, (doar dacă va corespunde termenilor și condițiilor site-ului). Suntem foarte deschiși oricărui tip de colaborare, feedback, propuneri, sugestii, care pot îmbunătăți acest portal informativ în scopul satisfacerii cerințelor tuturor utilizatorilor noștri.

Dacă aveți oricare informație ce poate deveni o știre, ne puteți scrie oricând la adresa de e-mail: info@dincahul.md

Un om informat este un om puternic!
Cu drag, echipa dincahul.md!

Ultimele știri:
Articole Populare