4 C
Кахул
miercuri, noiembrie 29, 2023

Zilele Diasporei sărbătorite alături de NEXUS la Cahul

Deja a devenit o tradiție, NEXUS Cahul sărbătorește în fiecare an Zilele Diasporei alături de reprezentanții acesteia, migranții reveniți acasă și beneficiarii programului.

Membrii echipei NEXUS Cahul au organizat al treilea an consecutiv un eveniment dedicat Zilelor Diasporei în cadrul căruia, alături de voluntari au informat migranții cum pot fi ajutați înainte de a pleca, în timp ce se află în străinătate, dar și la revenire acasă.

În cadrul evenimentului, organizatorii au repartizat pliante informative, baloane și au ținut să aducă la cunoștința participanților necesitatea și importanța unei migrări sigure.

Totodată, au fost oferite consultații gratuite persoanelor care intenționează să părăsească hotarele țării în căutarea unui loc de muncă.

Spre finalul evenimentului, Centrul NEXUS Cahul a pregătit o frumoasă surpriză și a servit participanții din torta migranților, un desert de 30 de kg, care a îndulcit oaspeții și participanții la eveniment.

Reamintim că NEXUS este o organizație nonguvernamentală care are misiunea de a oferi informații veridice și sigure migranților.

Toate fotografiile de la eveniment le puteți accesa la acest link: https://drive.google.com/drive/folders/0B0fvz0Lc0oRSWTZfOElSMlgxX2M .

Ultimele știri:
Articole Populare